Service og vedlikehold på alle typer elektriske installasjoner

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig. I tillegg kan det være lønnsomt når det gjelder strømbruk og forsikringer, økt sikkerhet i bygget og av hensyn til miljøet.

Solberg elektroinstallasjon utfører service og vedlikehold på elektriske anlegg i industri- og næringsbygg og for privatkunder. Vi utfører også prosjektering av alle typer elektriske anlegg.

Elektriker med fokus på service

Solberg elektroinstallasjon har lang erfaring med service- og vedlikeholdsoppdrag i både industri- og næringsbygg og privatboliger. Vi er en bedrift med stor kapasitet som tillater oss å opprettholde en høy effektivitet med fokus på god service for våre kunder.

Alle våre elektrikere er utstyrt med en servicebil som har det som trengs av installasjons- og vedlikeholdsmateriell. Vi kan også komme med nyttige forslag til oppgradering, samt nye driftssikre og lønnsomme løsninger til ditt elektriske anlegg. For privat- og bedriftskunder med behov for jevnlig kontroll og service på elektriske anlegg tilbyr vi fordelaktige vedlikeholdsavtaler.

Når sjekket du anlegget sist?

Da burde du ta kontakt med oss i Solberg elektroinstallasjon. Forskriften om elektriske anlegg (FEL) stiller krav til regelmessig service og vedlikehold på elektriske installasjoner i næringsbygg, industri og private boliger. Før et nytt anlegg eller hus tas i bruk, og etter hver endring, skal det elektriske anlegget kontrolleres for å sikre at det tilfredsstiller de krav som er framsatt. Endringer kan for eksempel være oppussing eller oppgraderinger utført av elektriker. I tillegg vil vedlikehold og service på elektriske anlegg også sikre god funksjon, lave energikostnader og øke brannsikkerheten i bygget.

Trenger du elektriker? Kontakt Solberg elektroinstallasjon i dag! Våre elektrikere hjelper deg. Brumunddal - Moelv - Sjusjøen - Ringsaker - Innlandet