Service og vedlikehold for optimal drift

Hvis du har et elektrisk anlegg, uansett om det er næringsbygg, industri, privatbolig eller hytte, er du lovpålagt til å regelmessig utføre service og vedlikehold på utstyret. Forskriften om elektriske anlegg (FEL) krever at alle elektriske anlegg skal undersøkes regelmessig og vedlikehold skal dokumenteres. Disse forskriftene gjelder alle bygg og på ethvert elektrisk anlegg, også hvis du har gjort endringer på et eksisterende anlegg. Elektriske anlegg skal prøves og kontrolleres etter forskriftene før det tas i bruk. Oppdaterte og godt vedlikeholdte anlegg vil også være fordelaktig for kunden, da det fører til bedre brannsikkerhet, lavere driftskostnader og økt funksjonalitet.

Trenger du elektriker? Kontakt Solberg Elektro idag! Våre elektrikere hjelper deg. Brumunddal – Moelv – Sjusjøen – Ringsaker – Innlandet

Serviceinnstilte elektrikere og rask responstid

Solberg Elektroinstallasjon har stort fokus på service og rask responstid når service- og vedlikeholdstjenester påkalles, noe som har gitt oss mange faste og fornøyde kunder. Vi er et stort firma med mange kompetente fagpersoner, som gjør det mulig for oss å opprettholde rask og pålitelig kommunikasjon med våre kunder, og selvfølgelig gode og driftssikre løsninger.

Når sjekket du anlegget sist?

Hvis det er lenge siden ditt elektriske anlegg ble vedlikeholdt, er det mest sannsynlig på tide å ta en ny sjekk.