Vi i Solberg elektroinstallasjon hjelper deg med å bytte ut den gamle belysningen til LED Vi sørger for å skape lysere, mer kostnadseffektive og miljøvennlige belysningsløsninger. Vi tilbyr en fullstendig transformasjon fra gamle lysrør til toppmoderne LED-armaturer.

Med den seneste teknologien innen LED-lys, tilbyr vi skreddersydde belysningsløsninger som garanterer bedre lyskvalitet, betydelig redusert energiforbruk og lengre levetid på belysningsutstyret. Ved å erstatte de tradisjonelle lysrørene eller glødelampene med LED-armaturer, vil du ikke bare oppleve umiddelbare kostnadsbesparelser, men også en betydelig reduksjon i vedlikeholdskostnader over tid.

Vi forstår at alle har unike belysningsbehov. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger, fra belysningsdesign til installasjon og oppfølging. Våre erfarne medarbeidere sikrer at overgangen til LED skjer smidig og effektivt, slik at du kan nyte fordelene av moderne belysning uten avbrudd i virksomheten.

Vår ekspertise og forpliktelse til å levere kvalitetsservice gjør oss til den ideelle partneren din når du ønsker å oppgradere sin belysningsteknologi til det beste for deg og miljøet. Ta kontakt med oss i dag for en gratis belysningsgjennomgang, og la oss hjelpe deg med å gjøre overgangen til LED-belysning enkel og lønnsom for deg.

Skap en lysere og mer energieffektiv fremtid med LED-armaturer. Vi ser frem til å bidra til din suksess gjennom moderne og bærekraftig belysning.

Solberg elektroinstallasjon kan prosjektere og levere komplette solcelleanlegg til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg i Brumunddal, Ringsaker og Innlandet.  Vi benyttet produkter fra anerkjente leverandører, som er tilpasset det nordiske klimaet.

Vi har lang erfaring med solcelleinstallasjoner på hytter uten innlagt strøm og har på kort tid installert over 1MW med solkraft på bygninger rundtomkring nærområdet vårt i Brumunddal og Ringsaker. 

Hvorfor skal man montere solceller

Ved å investere i solenergi kan du produsere miljøvennlig og fornybar strøm, noe som reduserer behovet for å kjøpe strøm fra nettet og kan resultere i betydelige kostnadsbesparelser. Dette blir spesielt verdifullt i dagens klima, hvor strømprisene forblir høye og ser ut til å stabilisere seg på et høyere nivå enn tidligere.

Solcellepaneler har en forventet levetid på over 25år, og i de fleste tilfeller vil besparelsene bidra til å nedbetale investeringen i løpet av 10 til 15 år. Dermed er solenergi vanligvis en økonomisk lønnsom investering. I tillegg krever solcelleanlegg minimalt vedlikehold og har lave driftskostnader over levetiden.

Bolig og hytte

Til bolig og hytte kan vi levere anlegg til de aller fleste typer tak, som f.eks. takstein, shingel og platetak, utenpåliggende og innfelte systemer. Lurer du på hvilket system som kan være egnet for ditt tak? Ta kontakt med oss i Solberg elektroinstallasjon, så vil en av være prosjektledere hjelpe deg med å ta det rette valget for ditt tak.

Det finnes gode støtteordninger for installasjon av solcelleanlegg på private boliger og hytter fra Enova

Næring og landbruk

På næring og landbruk kan vi levere solcelleanlegg som kan monteres både på tak og fasade. Her er det store flater og mulighet for god effekt.

Enova gir tilskudd til å investere i energitiltak i yrkesbygg. Støtteordningen er særlig relevant for bygninger som har et betydelig potensial for forbedring av energistandard, typisk eldre og/eller energikrevende bygg. 

Støtten fra Enova kan dekke inntil 30 % av kostnadene, og maksimalt 10 millioner kroner. Det er konkurranse om støttemidlene. Les mer om dette på Enova sine sider.

Les mer om støtte til landbruk på Inovasjon Norge og støtte for boligsameier og øvrige næringskunder Enova

Lønner det seg med solceller på taket?

Når du vurderer å investere i solenergi, er det viktig å ta hensyn til et langsiktig perspektiv. Vanligvis sies det at en solcelleinstallasjon vil tilbakebetale seg selv i løpet av 10 til 15 år, ved å redusere behovet for å kjøpe strøm fra strømnettet.

Dersom du mottar støtte fra Enova, kan tilbakebetalingstiden og lønnsomheten ytterligere forbedres. Videre er det en positiv utvikling at solcelleteknologien blir stadig mer avansert og rimeligere.

Din lokale elektriker

Vi er registrert i Elvirksomhetsregisteret og benytter faglærte elektrikere til montasjen. Vi er i tillegg din lokale elektriker i Brumunddal, som stiller opp på kort varsel hvis det skulle være noe som ikke virker som det skal.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende solprat, så kan vi prosjektere et solcelleanlegg som passer for ditt bygg i Brumunddal, Ringsaker eller nærliggende områder.

Zaptec ladeløsning

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg. Hjemmeladeren Zaptec Go gikk av med seieren i NAFs sammenligning av elbilladere. Ladeboksen oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut. På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt. Zaptec Go er testens tryggeste valg. Finnes i fargene asfalt sort, stein grå, sky hvit, tre brun, mose grønn og midnatt blå.

Pakken inneholder:

Forutsetninger:

Rehabilitering av sikringsskap

Forbehold: Det tas forbehold om at det eksisterende berørte anlegget, jordingsanlegget og tilførselskabel er i forskriftsmessig stand.

Trenger du elektriker? Kontakt Solberg Elektro idag! Våre elektrikere hjelper deg. Brumunddal – Moelv – Sjusjøen – Ringsaker – Innlandet

Ta kontakt

firmapost@solberg-as.no62 34 99 90
2383 Brumunddal
Personvern
© 2023  Solberg elektroinstallasjon as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS