Bjønnåsen hytteområde

I forbindelse med elektrifisering av Bjønnåsen hytteområde, har vi laget en hyggelig pakkepris for din hytte.
Klikk her for nærmere informasjon.

Hytteinstallasjon

Bygging eller vedlikehold av hytte kan være en omfattende prosess, men vi i Solberg Elektroinstallasjon kan hjelpe deg. Vi gjør all montering, service og vedlikehold av elektriske systemer trygt og effektivt, og kan hjelpe deg med å finne funksjonelle og gode løsninger for din hytte.

Uavhengig om du har strøm fra før eller ikke, så kan vi hjelpe deg. Solberg Elektro har bred erfaring med kraftpakker for hytter uten strøm, og kan også tilby installasjon av solcellepaneler og Wallas-ovner. Vår kompetanse inkluderer effektiv levering, montering og service på alle systemer og anlegg vi fører på vårt hyttesenter.

Trygg hytte

En hytte skal være like trygg og sikker som en vanlig privatbolig. Derfor er det viktig å benytte seg av sertifiserte forhandlere av systemer beregnet på hyttebebyggelse. Vi i Solberg Elektroinstallasjon har holdt til i Brumunddal i over 30 år, og kan levere kvalitetssikre elektrotjenester tuftet på lang erfaring og god fagkunnskap.

Kontakt oss

Solberg Elektroinstallasjon er eneste Sunwind hyttesenter i aksen Hamar til Lillehammer, og er sertifisert forhandler av Sunwinds produkter. Gjennom vår forhandleravtale med Sunwind leverer vi en mengde systemer innen sol, vind, gass og parafin til hytteeiere. Les mer om Sunwinds produkter her, og bestill dem for henting hos Solberg Elektroinstallasjon

Vi dekker området Ringsakerfjellet og Vang med tilhørende hyttefelt, eksempelvis Hamarsætra, Bjørnåsen, Øyungen, Skvaldra og Brumundkampen.

Våre åpningstider på hyttesenteret:

Mandag – fredag: 07.00 – 15.00
Lørdag: stengt