Hytteinstallasjon

Bygging eller vedlikehold av hytte kan være en omfattende prosess, men vi i Solberg elektroinstallasjon kan hjelpe deg. Vi gjør all montering, service og vedlikehold av elektriske anlegg trygt og effektivt, og kan hjelpe deg med å finne funksjonelle og gode løsninger for din hytte.

Uavhengig om du har strøm fra før eller ikke, så kan vi hjelpe deg. Solberg Elektroinstallasjon har bred erfaring med kraftpakker for hytter uten strøm, og kan tilby en løsning skreddersydd til ditt behov.

Vi kan levere en komplett installasjon av solcelleanlegg, montert på vegg eller frittstående på stativ. Vi har lang erfaring med Walls-ovner og tilbyr også service på andre fabrikater.

Trygg hytte

En hytte skal være like trygg og sikker som en vanlig privatbolig. Derfor er det viktig å benytte seg av sertifiserte forhandlere av systemer beregnet på hyttebebyggelse. Vi i Solberg Elektroinstallasjon har holdt til i Brumunddal i over 30 år, og kan levere kvalitetssikre elektrotjenester tuftet på lang erfaring og god fagkunnskap.

Kontakt oss

Solberg Elektroinstallasjon holder til i Brumunddal og er eneste Sunwind hyttesenter i aksen Hamar til Lillehammer. Vi er sertifisert forhandler av Sunwinds produkterog gjennom vår forhandleravtale med Sunwind, leverer vi en mengde systemer innen sol, vind, gass og parafin til hytteeiere. Les mer om Sunwinds produkter her, og bestill dem for henting hos Solberg Elektroinstallasjon. 

Vi dekker området Ringsakerfjellet og Vang med tilhørende hyttefelt, eksempelvis Hamarsætra, Bjørnåsen, Øyungen, Skvaldra, Gammelskolla, Ljøsheim og Brumundkampen.

Våre åpningstider på hyttesenteret:

Mandag – fredag: 07.00 – 15.00
Lørdag: stengt