Lang erfaring og spisskompetanse innen landbruk

Den teknologiske utviklingen skjer raskt. De fleste landbruk i dag er automatiserte og har samme behov for gode elektroløsninger som industrien. Automatiserte landbruk har et økende behov for kompetente og pålitelige elektrikere som har bred erfaring med denne typen anlegg og elektroinstallasjoner.

Solberg elektroinstallasjon har mange års erfaring med landbruk. Vi disponerer fagpersoner med spisskompetanse innen landbruksinstallasjoner og kan tilby pålitelige og driftssikre løsninger som bidrar til trygge elektriske anleggene. Av erfaring vet vi at å drive landbruk er en omfattende og tidkrevende jobb.

Vi er i tillegg din lokale elektriker i Brumunddal, som alltid stiller opp og kan rykke ut på kort varsel ved behov!

Trenger du elektriker? Kontakt Solberg elektroinstallasjon i dag! Våre elektrikere hjelper deg. Brumunddal – Moelv – Sjusjøen – Ringsaker – Innlandet

Prosjektering, utførelse og dokumentasjon

Solberg Elektroinstallasjon er et stort firma med mange kompetente elektrikere. Dette betyr at vi har rask respons på henvendelser og høy arbeidskapasitet. Vi kan tilby både prosjektering og utførelse av elektroinstallasjoner for ditt landbruk, i tillegg til service og vedlikehold på eksisterende anlegg. Vi vil selvfølgelig stille med dokumentasjon på det arbeidet som har blitt utført, enten det er nye installasjoner, vedlikehold eller oppgradering av eksisterende anlegg

Elotec EloRa

Elotec EloRa er det eneste systemet i markedet du kan utvide med en rekke andre smarte sensorer som gjør drifta mer lønnsom og forutsigbar. Data og målinger får du rett i EloRa manager på mobil eller pc. Er du klar for en enklere og mer effektiv hverdag?

EloRa EloTemp-sensorer varsler deg på SMS/mail ved unormale temperaturendringer. Det betyr at hvis alarmen går kan du ringe elektrikeren og få feilen fikset, før det begynner å brenne. Da har du full kontroll også mellom el-kontrollene og kan oppdage brannfare før det er for sent.