Tjenester

Vi stiller krav til pålitelighet og nøyaktighet innen alle felt av elektrofaget. Trenger du hjelp? Ta kontakt - så finner vi en løsning sammen. Stor kundetilfredshet. Bred elektro-erfaring. Personlig service. Hurtig problemløsning.

| |

Solcelleinstallasjon

Solberg elektroinstallasjon kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  

Sunwind Hyttesenter

Uavhengig om du har strøm fra før eller ikke, så kan vi hjelpe deg. Solberg Elektroinstallasjon har bred erfaring med kraftpakker for hytter uten strøm, og kan tilby installasjon av solcellepaneler og Wallas-ovner

Landbruk

Solberg Elektroinstallasjon har mange års erfaring med landbruk. Vi disponerer fagpersoner med spisskompetanse innen landbruksinstallasjoner og kan tilby pålitelige og driftssikre løsninger som bidrar til trygge elektriske anleggene.

Elektriker Brumunddal

Solberg elektroinstallasjon utfører service og vedlikehold på elektriske anlegg i industri- og næringsbygg og for privatkunder. Vi utfører også prosjektering av alle typer elektriske anlegg.

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.

Bolig- og hytteinstallasjoner

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.

Prosjektering

Solberg elektroinstallasjon utfører prosjektering av elektroinstallasjoner på alle typer elektriske anlegg.

Ta kontakt

firmapost@solberg-as.no62 34 99 90
2383 Brumunddal
Personvern
© 2023  Solberg elektroinstallasjon as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS